Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy cégünk kizárólag VIESSMANN, WOLF és FONDITAL készülékek szervizelésével foglalkozik. Egyéb kazánok javítását, karbantartását nem vállaljuk.
one service codeKazán Szakszerviz kazán szakszerviz+36-20-477-5111

bemutatkozás

Köszöntöm a Kazán Szakszerviz honlapján!


A One Service Code Kft. kazánokra és fűtéstechnikára specializálódott vállalkozás.
Működési alapelveink megrendelőink és a vállalkozás érdekeit egyaránt szolgálják.
- Az ügyfelek és felhasználók életterének biztonsága minden esetben elsőrendű
- Mint köztudott, mindennemű gázszerelési tevékenységre speciális jogszabályi, szakmai és biztonsági előírások vonatkoznak, ezért a cég tevékenységeit kizárólagosan ezek betartása mellett végzi
- Szolgáltatásaink színvonalát a technikai tudás folyamatos fejlesztése mellett gördülékeny ügyfélkiszolgálással kívánom magas szinten tartani

Több mint 10 év szakmai tapasztalatainak összegzés után döntöttem úgy, hogy a nagyvállalatok alkalmazásában szerzett ismereteimet felhasználva egy új, modern szellemiségű szervizcéget hozok létre.
Már az alapítástól arra törekszünk, hogy a magas műszaki színvonalú termékeket gyártó és forgalmazó partnereinkkel hosszú távú együttműködést tartsunk fent.
Tüzelőberendezések és hőtermelő rendszerek telepítésével, karbantartásával és javításával állunk megbízóink rendelkezésére.
Előzőeken túl speciális igényekre szabottan megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezésekkel és légtechnikai gépekkel is foglalkozunk.

Kovács Dániel
ügyvezető